De Sherpa's

Ben jij tussen de 14 en 18 jaar en wil jij graag plezier en lol maken met leeftijdsgenoten tijdens onze groep op maandagavond en weekenden/kampen? Word dan Sherpa!

Sherpa's

LeeftijdMeisjes 14 tot 18 jaar
Groep
Maandag 19:00 – 21:00 uur
Uniform
Donkerrode Scoutfit blouse met geruite das (type MacLeod)

De activiteiten

De Sherpa's draaien iedere maandag groep van 19:00 tot 21:00 uur. Meestal beginnen we rustig met een kop thee of koffie voordat we aan de slag gaan met de activiteit van de avond.

Weekenden en zomerkamp

Op weekenden weg en tijdens het zomerkamp (de eerste week van de basisschoolvakantie) krijgen de sherpa’s een hoop vrijheid. Zo gaan ze zelf op een hike (backpacken) en hebben ze alle ruimte om naast de activiteiten gewoon even te ontspannen en gezellig een praatje of spelletje te doen.

Jouw (bege)leiding

De sherpabegeleiding is er om activiteiten te organiseren, maar ook om jou te helpen als dat nodig is. We doen zelf mee met de meeste activiteiten en zingen extra vals mee tijdens een karaoke avond. Je kunt altijd bij ons terecht als er iets is!

Kom een keer kijken!

Je bent van harte welkom om een keer mee te kijken bij de Sherpa's. Sluit een keer aan op maandagavond om uit te vinden of de Sherpa groep past bij jou!

Dit formulier wordt beveiligd door ReCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.